Quiénes somos

 
#acampadacanruti

Els serveis sanitaris de Badalona s'han vist greument afectats per les retallades.

Pels usuaris, aquestes han esdevingut un deteriorament de la qualitat assistencial (supressió de serveis, augment de les llistes d'espera, supressió de llits, tancament de plantes hospitalàries, reducció de proves complementàries, reducció d'intervencions quirurgíques, etc.)

Per als treballadors, esdevenen un deteriorament de les condicions laborals (retallades salarials, no renovació de contractes eventuals, no cobrir substitucions, contractes precaris, etc)

Ara és el moment d’exigir la devolució dels drets que ens han pres i ens estan prenent. De demanar que siguin els responsables d’aquest daltabaix de l’economia mundial els que paguin les destrosses que han fet
 
I, molt especialment, és el moment d’organitzar-nos tots i totes: gent gran, adults i joves, a les assembles de barris i sectorials, per continuar defensant els drets que hem aconseguit a còpia de tants anys i sacrificis. Només el treball constant i col·lectiu ens menaran a recuperar-los.

DEMANEM:

  • Que es destinin a la sanitat pública els diners necessaris per tal que es pugui donar una assistència universal i de qualitat.
  • Que cessin les retallades de personal i de serveis sanitaris ja que té una repercussió negativa en la qualitat i augmenta el temps d'espera.
  • Que es deixi d'empitjorar els serveis públics per fomentar la contractació de mútues privades; ja que sanitat i negoci són incompatibles.
  • Que no s'implanti cap sistema de repagament, taxes o tiquets moderadors per limitar l'accés de la població a la salut, ja prou restringit.
  • El restabliment de la totalitat dels equipaments i serveis de Can Ruti, Hospital Municipal de Badalona i CAPs de Badalona.
  • La recuperació salarial i de drets laborals dels treballadors i treballadores.
  • Que els dies 5, 7 i 9 de desembre no s'apliqui a l'hospital de Can Ruti ni als CAPs de Badalona el calendari del tancament programat per l'Instiut Català de la Salut (l'ICS).  


...



#acampadacanruti

Los servicios sanitarios de Badalona se han visto gravemente afectados por los recortes.

Para los usuarios, estas se han convertido en un deterioro de la calidad asistencial (supresión de servicios, aumento de las listas de espera, supresión de camas, cierre de plantas hospitalarias, reducción de pruebas complementarias, reducción de intervenciones quirúrgicas, etc.)

Para los trabajadores, se convierten en un deterioro de las condiciones laborales (recortes salariales, no renovación de contratos eventuales, no cubrir sustituciones, contratos precarios, etc)

Ahora es el momento de exigir la devolución de los derechos que nos han robado y nos están robando. De pedir que sean los responsables de este descalabro de la economía mundial los que paguen los destrozos que han hecho.

Y, muy especialmente, es el momento de organizarnos todos y todas: ancianos, adultos y jóvenes, a las asambleas de barrios y sectoriales, para continuar defendiendo los derechos que hemos conseguido a base de tantos años y sacrificios. Sólo el trabajo constante y colectivo nos llevarán a recuperarlos.

PEDIMOS:

  • Que se destine a la sanidad pública el dinero necesario para que se pueda dar una asistencia universal y de calidad.
  • Que cesen los recortes de personal y de servicios sanitarios ya que tiene una repercusión negativa en la calidad y aumenta el tiempo de espera.
  • Que se deje de empeorar los servicios públicos para fomentar la contratación de mutuas privadas, ya que sanidad y negocio son incompatibles.
  • Que no se implante un sistema de repago, tasas o tickets moderadores para limitar el acceso de la población a la salud, ya bastante restringido.
  • El restablecimiento de la totalidad de los equipamientos y servicios de Can Ruti, Hospital Municipal de Badalona y CAPs de Badalona.
  • La recuperación salarial y de derechos laborales de los trabajadores y trabajadoras.
  • Que los días 5, 7 y 9 de diciembre no se aplique en el hospital de Can Ruti ni en los CAPs de Badalona el calendario del cierre programado por el Instiut Català de la Salut (el ICS).