MANIFEST ACAMPADA CAN RUTI
del 4 al 9 de desembre, 2011

Les persones de Badalona Indignada estem mobilitzats contra les retallades al CAP de Nova Lloreda, estem mobilitzats contra les retallades a l’Hospital Municipal de BDN i ara ens trobem aquí, a Can Ruti, mobilitzats contra les retallades a Sanitat i:
  • Per demanar amb fermesa el restabliment de la totalitat dels equipaments i els serveis sanitaris de la nostra ciutat.
  • Per demanar la recuperació salarial i el límit de les contractacions precàries amb garanties del personal sanitari del conjunt dels professionals de la Sanitat.
  • Per expressar el nostre desacord amb la decisió de reduir els serveis els dies 5, 7 i 9 de desembre. El propòsit d’aquesta mesura és recuperar uns diners que, paral·lelament, s’ofereixen sense cap condició als bancs, caixes, altres entitats, així com a inflar els sou dels càrrecs públics o privats; els quals mai dediquen el seu treball i esforç prioritàriament als ciutadans del carrer.
..........
Ens exigeixen constantment que entenguem una situació econòmica crítica; ens insten que esdevinguem partícips d’una societat que ha de cooperar amb els veïns, amb els companys, amb els familiars.
I què ens donen a canvi de la nostra comprensió i contribució a aquesta aliança per viure en harmonia?
Ja som més de 5 milions d’aturats, entre els quals hi ha 3 milions de famílies on tots els seus membres estan en atur. Hi ha 13 milions de treballadors amb ingressos inferiors a 12mil euros a l'any.
Cada dia s’executen 22 ordres de desnonament a Catalunya, 18 d’elles a Barcelona, una de les províncies més afectades de tot l’estat. La ciutat i l’àrea metropolitana acumulen 18.000 desnonaments des de 2008.
Està previst la disminució del pressupost de la Televisió de Badalona a la meitat, perillant així gairebé la meitat dels professionals.
Ara ens ANUNCIEN noves retallades, sense cap mena de vergonya! Ens estan prenent l’únic que ens assegura, en moments de decadència, un mínim de benestar i de tranquil·litat: l’accés, malgrat tot, a una assistència sanitària. I l’accés dels nostres fills a una escola pública de qualitat, no per passar-hi l’estona o per competir amb els qui tenen més oportunitats!
Però no n'hi ha prou amb això, a més a més, ens estan pujant els serveis bàsics (aigua, llum, transport públic, combustible...), sense cap resposta ni cap anunci en els  programes electorals dels nostres governants.
Uns governants que s'otorguen la representativitat de tota la població i el dret a decidir sobre les nostres vides; en el cas del PP amb una representació tan sols d'un 30% dels cens electoral a l'Estat, i un 18% a nivell local. En el cas de CIU amb un 18% a nivell de Catalunya.
..........
Ara és el moment d’exigir la devolució dels drets que ens han pres i ens estan prenent. De demanar que siguin els responsables d’aquest daltabaix de l’economia mundial els que paguin les destrosses que han fet.
I, molt especialment, és el moment d’organitzar-nos tots i totes: gent gran, adults i joves, a les assembles de barris i sectorials, per continuar defensant els drets que hem aconseguit a còpia de tants anys i sacrificis. Només el treball constant i col·lectiu ens menaran a recuperar-los. 
 
Badalona Indignada

1 comentario:

  1. ¡Ánimo compañer@s"
    La sanidad no es un negocio, es un derecho de todos los ciudadanos.
    Es indignante que se recorten las prestaciones sanitarias, mientras se mantienen e incluso aumentan los privilegios de la clase política; (Sueldos, pensiones, coches oficiales para ir a la pelu, etc..).
    Lo más jodido es que cuando ya hayan recortado todo lo recortable y privatizado todo lo privatizable, impondrán el repago a todo lo repagable. http://15mikel.blogspot.com/
    Saludos indignados!!!

    ResponderEliminar